Ranking after pools, rule changed in the last 15 years?

Discussion in 'Fencing Discussion' started by DavidSam0230, Jul 9, 2018.

 1. DavidSam0230

  DavidSam0230 Quit (no longer with us)

  Joined:
  Jul 9, 2018
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  SEO Onpage Hiệu Quả Tối Đa Cho Bài Viết

  SEO là một chiến lược giúp Website thân thiện hơn với các công cụ tìm kiếm, nhận được sự tìm kiếm nhiều hơn từ người tiêu dùng, thay đổi thứ hạng và đạt được vị trí cao hơn trên bảng xếp hạng của Google. KingWorld Dia chi dao tao SEO chuyen nghiep tai TPHCM - Ha Noi - Da Nang - Can Tho sẽ gợi ý cho bạn những điều cơ bản cần quan tâm giúp bạn đạt được kết quả SEO cao nhất có thể.

  * Phải xây dựng nội dung tốt

  [​IMG]

  Xây dựng nội dung tốt cho SEO​

  - Bạn chỉ đạt được hiệu quả SEO cao nhất khi có những nội dung bài viết chuẩn SEO cùng với các kĩ thuật SEO hoàn chỉnh.

  - Khi xây dựng nội dung cho các bài viết trên Website bạn phải đảm bảo và chắc chắn rằng những bài viết của bạn có nội dung là duy nhất tức là không có sự sao chép từ những nguồn khác trên internet. Điều này có ý nghĩa bài viết của bạn sẽ không có một bản sao nào trên các tạp chí, các bài viết khác.

  - Những bài viết của bạn phải có nội dung đầu tiên và chưa từng được xuất hiện ở những Website nào khác. Cũng tức là bạn không được sao chép hay copy nội dung từ nhiều nguồn khác nhau và góp nhặt lại thành bài viết của riêng bạn.

  - Khi xây dựng các bài viết trên Website bạn phải nhớ rằng, những nội dung bài viết đơn thuần chỉ chứa các ký tự văn bản sẽ rất dễ khiến người tiêu dùng đọc vào cảm giác nhàm chán và nhanh chóng rời khỏi website, chính vì vậy khi xây dựng các nội dung này bạn hãy đa dạng chúng bằng những hình ảnh, video có cùng chủ đề để tạo sự sinh động thu hút và hấp dẫn nhiều hơn cho người tiêu dùng.

  - Và bạn hãy chắc chắn rằng những bài viết của bạn có thể đem đến những giá trị hữu ích cho người tiêu dùng, thỏa mãn được nhu cầu cần thiết của họ, chỉ có như thế bạn mới có thể đạt được hiệu quả SEO chuẩn cho nội dung bài viết. Những bài viết có nội dung không thỏa được nhu cầu của người tiêu dùng chắc chắn sẽ khiến người tiêu dùng nhanh chóng rời khỏi trang, làm giảm tỉ lệ chuyển đổi khách hàng và giảm thời gian onsite của người tiêu dùng trên trang.

  * Phải xây dựng tiêu đề, mô tả cho trang và các định dạng.

  - Thẻ tiêu đề: mỗi một bài viết trên Website bạn cần đặt cho nó một tiêu đề chuẩn SEO. Chính những tiêu đề này sẽ giúp Website của bạn tiếp cận người tiêu dùng dễ dàng hơn, các công cụ tìm kiếm sẽ hiểu được nội dung chung của bài viết trên Website. Một tiêu đề chuẩn SEO nên được viết thật hay và hấp dẫn, nên được viết bắt đầu bằng các từ khóa chính, đồng thời không nên viết quá 65 ký tự cho từng tiêu đề.

  - Thẻ mô tả hay còn gọi là Meta Description là những tóm tắt chung về nội dung của một bài viết, và được thể hiện một cách ngắn gọn trên bảng kết quả tìm kiếm giúp người tiêu dùng hiểu rõ hơn về bài viết. Chỉ có những mô tả viết một cách sâu sắc, rút gọn, thu hút và hấp dẫn được người tiêu dùng truy cập vào bài viết mới đem lại hiệu quả SEO cao nhất. Bạn không nên viết mô tả dài quá 160 ký tự, và khi viết các mô tả phải chú ý chèn các từ khóa vào.

  - Bên cạnh việc xây dựng các Title, các thẻ mô tả chuẩn SEO bạn cần định dạng chuẩn cho các yếu tố khác trên bài viết. Bạn có thể chia bài viết ra thành những phần nhỏ và xây dựng các heading cho từng phần này. Khi chèn các từ khóa vào bài viết, bạn nên in đậm các từ khóa, có thể sử dụng màu sắc nổi bật để thu hút người tiêu dùng. KingWorld - Dao tao SEO Manager sẽ hướng dẫn bạn làm SEO tốt nhất cho các yếu tố này.

  * Phải xây dựng URL chuẩn SEO

  [​IMG]

  Phải xây dựng một URL chuẩn SEO​

  - Đây là phần mà bạn không nên bỏ qua trong SEO Onpage. Mỗi một bài viết, một trang nhỏ trên Website đều có một liên kết dẫn đến và được gọi là URL. Bạn phải nhớ số ký tự sử dụng trong URL có thể lớn hơn 255 ký tự và để có một URL tốt bạn nên sử dụng dấu gạch nối giữa các chữ trong dòng URL.

  - Việc xây dựng những URL chuẩn và cùng nội dung sẽ giúp bạn làm cho Website gọn gàng hơn, tạo điều kiện cho người tiêu dùng tương tác dễ dàng hơn trên Website, tìm kiếm các thông tin mà họ cần thuận lợi hơn.

  * Phải xây dựng các liên kết nội bộ

  - Việc xây dựng các liên kết nội bộ chuẩn SEO sẽ mang đến cho Website một cấu trúc bền vững hơn, giúp người tiêu dùng tương tác tốt hơn, kéo dài thời gian onsite của người tiêu dùng trên trang đồng thời giúp rút ngắn thời gian Index cho các bài viết với các công cụ tìm kiếm.

  * Tối ưu tốc độ tải trang

  - Khi một Website có tốc độ tải trang nhanh chắc hẳn sẽ thu hút người tiêu dùng nhiều hơn so với việc truy cập vào một Website có tốc độ load ì ạch, rất dễ gây chán nản và phản cảm từ người tiêu dùng. Tốc độ tải nhanh bao nhiêu, Website càng đạt hiệu quả cao bấy nhiêu.

  Trên đây KingWorld - Đào tạo SEO Đà Nẵng đã chia sẻ những lưu ý khi làm SEO Onpage hi vọng có thể giúp bạn làm SEO tốt hơn. Bạn có thể đến với Trung Tâm KingWorld, tham gia một khóa học SEO và đạt được những kinh nghiệm kiến thức SEO tốt cho một kế hoạch SEO thành công.
   
  Last edited: Aug 15, 2018
 2. InFerrumVeritas

  InFerrumVeritas DE Bracket

  Joined:
  Dec 18, 2007
  Messages:
  660
  Likes Received:
  80
  Not that I am aware of
   
 3. Goldgar

  Goldgar Podium

  Joined:
  May 12, 2005
  Messages:
  2,666
  Likes Received:
  179
  I'm not sure when they changed the third determinant from hits received to hits scored. However, ordering by pool placement probably ended when they stopped running pools all the way to the final, which was much more than 15 years ago -- more like 30.
   
 4. betonniere

  betonniere Made the Cut

  Joined:
  Sep 6, 2010
  Messages:
  33
  Likes Received:
  2
  When I discovered this ancestral custom in archives, I made the assumption that sorting the fencers in the modern way wasn't easily feasable without the help of computers.
  It's only an assumption, but that's my favorite explanation so far.
   
 5. Mac A. Bee

  Mac A. Bee is a Verified Fencing ExpertMac A. Bee Podium

  Joined:
  Feb 5, 2008
  Messages:
  1,857
  Likes Received:
  198
  We used index cards.
   
  InFerrumVeritas likes this.
 6. DHCJr

  DHCJr Armorer

  Joined:
  Jul 29, 2002
  Messages:
  5,446
  Likes Received:
  209
  I have been away from home for a while, so did not have access to my rule books. Before the TOM rule books (1999) the rule was a specific number of fencers were promoted from each pool. As Mac A. Bee stated using index cards made the job relatively simple. At LBI, with many competitions close to 150 and no computers, it was always less than a half-hour between the last pool sheet and the beginning of the next round.

  One rule from the 1995 rule book:
  516) For the first round, the competitors must be seeded. The bout committee alone decides which competitors are to be seeded, it being understood that each national federation must indicate on its entry sheet the seeded order of its fencers, for the information of the bout committee.
  Seeding on principle should not be thought of only in the singular. In each pool there may be first, second, third, etc. seeds.
  From the second round onward, each pool must have the same number of competitors, so as to produce:
  – four quarter-final pools of six fencers, or
  – three pools of six fencers.
  In either case, twelve fencers must qualify to form two semi-final pools of six fencers, each promoting three fencers to the finals.
   
  jdude97 likes this.
 7. dberke

  dberke Podium

  Joined:
  Jan 17, 2003
  Messages:
  1,598
  Likes Received:
  325
  We certainly have come a long way since then. An organizer that takes anywhere close to 30 minutes to do the turn these days would be terrible in my book. My personal record is 2 minutes and 31 seconds (last pool in to DE slips going out with the refs) in a 112-person epee event. (This was before we added a 10-minute "break" to allow for everyone to check their pool scores.)

  Dan
   
  Inquartata likes this.
 8. Mihail

  Mihail Podium

  Joined:
  Apr 28, 2004
  Messages:
  653
  Likes Received:
  102
  Off topic, but I wonder why, after the introductions of computers, they didn't change Indicator to something like (Indicator/Bouts Fenced) or maybe Ind/(TS+TR). An indicator of +1 should be worth more in a 6-person pool than in a 7-person pool (in this example, of course, it would only affect rankings of fencers with 1.000 or .000 win percentage).

  I know it's trivial, but where would we be without pedantry??
   
  Inquartata likes this.
 9. mfp

  mfp Podium

  Joined:
  May 10, 2002
  Messages:
  2,113
  Likes Received:
  377
  If you have a fencer from a 6 or 7 person pool with a +1 indicator and a .000 win percentage, then you have a serious math error.
   
 10. DHCJr

  DHCJr Armorer

  Joined:
  Jul 29, 2002
  Messages:
  5,446
  Likes Received:
  209
  When you did it in under 3 minutes, did you do it by hand filling out a 256 person DE sheet and by hand all the DE score sheets or did you cheat and use a computer. LBI was well attended because they knew they wouldn't be sitting around. Other large tournaments at the same time might take an hour or more. Remember this was without any computer or even a calculator. All we had was a chart with HS/HR.and one with V/M.
   
 11. Purple Fencer

  Purple Fencer Podium

  Joined:
  Jan 19, 2001
  Messages:
  16,461
  Likes Received:
  595
  Or all of his bouts went to priority at 0-0, he won one of them 1-0 and he didn’t have priority on the rest and time ran.
   
 12. Mihail

  Mihail Podium

  Joined:
  Apr 28, 2004
  Messages:
  653
  Likes Received:
  102
  Sorry, I meant to say that among two fencers with a 1.000 win percentage, a -8 indicator should be higher ranked in a 7-person pool than in a 6-person pool.
   
 13. mfp

  mfp Podium

  Joined:
  May 10, 2002
  Messages:
  2,113
  Likes Received:
  377
  If you have a fencer with a -8 indicator and a 1.000 win percentage, then you have a serious error. You have two such fencers. Just how much has your bout committee had to drink?
   
 14. jdude97

  jdude97 Podium

  Joined:
  Apr 10, 2013
  Messages:
  1,946
  Likes Received:
  242
  Sounds like this fencer won a bout and therefore didn't have a .000 win percentage. Best you can be at .000 is 0 indicator (lost all bouts 0-0).
   
 15. DHCJr

  DHCJr Armorer

  Joined:
  Jul 29, 2002
  Messages:
  5,446
  Likes Received:
  209
  Let us modify what you said to two fencers with a 1.000 win percentage and the same (HS - HR) indicators should be higher ranked in a 7-person pool than in a 6-person pool. I disagree, let me give you a specific example, both have indicators of 25. If you see how that happen you know why it is easier to have a higher indicator in a 7-person pool, than a 6-person pool, especially with a 1.000 win percentage.

  My post above may make people think I am against computers. It is the opposite. I wouldn't run a major tournament without Fencing Time or it's equivalent, but also I would expect everyone working at the table to be able to run it without a computer. Suppose the person bringing the computer is in an accident or there is something else happen where you can't use a computer. Do you tell all those fencers, sorry we are not having the tournament today or do you run it by hand? Maybe slower, but still in a reasonable time.
   
 16. Mac A. Bee

  Mac A. Bee is a Verified Fencing ExpertMac A. Bee Podium

  Joined:
  Feb 5, 2008
  Messages:
  1,857
  Likes Received:
  198
  And the organizer refuses assistance? Result: a *lot* slower.
   
 17. Zebra

  Zebra Podium

  Joined:
  Dec 25, 2013
  Messages:
  1,085
  Likes Received:
  306
  Donald's got a valid point. People working BC need to understand how to complete the forms and set up the tableau by hand so they can recognize when something is amiss as well as to run the tournament in the event of a computer malfunction. Plus it gives you an understanding of the principles of running a tournament that you don't get by just pushing buttons. It's like learning long division even though everyone uses a calculator to do basic math problems.

  [then again BC also tends to attract the type of people who think everyone should still learn how to use a slide rule!]
   
 18. Mac A. Bee

  Mac A. Bee is a Verified Fencing ExpertMac A. Bee Podium

  Joined:
  Feb 5, 2008
  Messages:
  1,857
  Likes Received:
  198
  Math drift: only after demonstrating CRC-table mastery.:cool:
   
 19. jdude97

  jdude97 Podium

  Joined:
  Apr 10, 2013
  Messages:
  1,946
  Likes Received:
  242
  If you divided indicator by bouts fenced as I believe someone was advocating for above, the result would be the opposite of what you said. Which is to say +25 5-0 > +25 6-0.

  Regarding finding errors, I have never been able to explain how it happened but I was at a local open a few years ago in which I was seeded one spot lower than I should have given my pool results (which were entered correctly). For whatever reason, fencing time had me at 2-4 -6 15 TS below 2-4 -6 14 TS (numbers approximate). I made the bout committe aware, who didn't believe me at first because it's so crazy FT would make a random error like this, but after we studied it for a long time and even double checked in the rule book, they manually overrode the seeding to correct it. Fortunetly they knew the rules and I did too, as all fencers should to check for errors wherever they happen and by whomever may make them.
   
 20. Mac A. Bee

  Mac A. Bee is a Verified Fencing ExpertMac A. Bee Podium

  Joined:
  Feb 5, 2008
  Messages:
  1,857
  Likes Received:
  198
  Beta testing.;)You informed Dan?
   

Share This Page